10 ÖABT Edebiyat Online Test Çöz

 


Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi Türk Dili ve Edebiyatı ÖABT Sınavına yönelik karma online test sizler için hazırlandı. ÖABT Edebiyat online test çözmeye cepten tabletten internete bağlanan her türlü cihazdan ulaşabilirsiniz. ÖABT Edebiyat Test 20 sorudan oluşmaktadır. Her bir sorunun yanıtını sınav sonunda görebilirsiniz. Cevaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Bir kopyası girmiş olduğunuz e posta adresine gönderilecektir. Bu şekilde cevaplarınızı alabilirsiniz. Böylece dönüt ve düzeltme yaparak eksik konularınızı ya da bilgi yanlışlığınız var ise bunları giderebilirsiniz.

Türk dili tarihi, Eski Türkçe, Türk dilinin kökenleri hakkında bu Edebiyat Test sorular bulunmaktadır. 20 soruluk kısa bir sınav sizler için hazırlandı. Otobüste yolda her yerde kısa tekrarlar yapabilmeniz için hazırlandı. Cep telefonlarınızdan da yine bu sayfaya ulaşarak Edebiyat Test ini çözebilirsiniz.

Sonuç ekranında önceki yanıtları göster kısmından da sizden önce aynı sorularda yanılanlar olmuş mu? Ağırlıklı olarak hangi konularda yanlış yapılmış hepsini görebilirsiniz.

Bu şekilde online bir deneme yapsam katılım sağlanır mı? Ne dersiniz. İlgi görmez diye uğraşmak istemiyorum. Ancak yorumlara baktığımda kimse yorum yapmıyor. İlgi göreceğini bilsem iki saatimi ayırıp bir online deneme sınavı hazırlayabilirim. Ya da piyasadaki denemelerden birini online hale getirebilirim. Böylece ne zaman gir

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler. Daha fazlası için bizi motive ediyor.

Daha yeni Daha eski